Έγκριση δημοπρασίας ακινήτου στη Καρκαλου για τοπική μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων 

Στις 4 Σεπτέμβριου 2017 συνήλθε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας για την αγορά ακινήτων για τη δημιουργία Τοπικών Σταθμών/ Υποδομών Διαχείρισης Ανακύκλωσης και Μεταφόρτωσης Αποβλήτων (ΤΥΔΑ). Βάσει της αίτησης προσφοράς εκδήλωσης ενδιαφέροντος που κατατέθηκε από τον κ. Χρήστο Ρήγα για ακίνητοέκτασης 12.075,04 m2 στην περιοχή Καρκαλούς, αντί ποσού 15.000,00€ ακολούθησε η ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου , όπου Ο κ. Δήμαρχος επιβεβαίωσε την παραλαβή σχετικού εγγράφου του προσφέροντος και είπε ότι η έγκριση των πρακτικών πρέπει να γίνει γιατί η διαδικασία ολοκληρώνεται με την έκδοση της διοικητικής πράξης επί της οποίας μπορεί κάποιος να προσφύγει ανεξάρτητα από το γεγονός αν η αγορά θα ολοκληρωθεί.


Ο κ. Κούλης δήλωσε ότι «Δεν θα ψηφίσω υπέρ της έγκρισης των πρακτικών επειδή έγινε ανάκληση της προσφοράς. Επειδή η ημερομηνία έγκρισης των πρακτικών είναι μεταγενέστερη της επιστολής που έχει κατατεθεί από τον προσφέροντα, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την έγκριση των πρακτικών και ως εκ τούτου δεν ψηφίζω την έγκρισή τους».

Για τους ίδιους λόγους δεν ψηφίζει ο κ. Αποστολόπουλος. Ο κ. Αναγνωστόπουλος δηλωσε παρών. Η Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση των πρακτικών διενέργειας δημοπρασίας με ψήφους 4 έναντι 3 του κ. Κούλη, του κ. Αποστολόπουλου και του κ. Αναγνωστόπουλου.

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%98%CE%96%CE%97%CE%A990-4%CE%9F7?inline=true

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s